Amme ja tapetteja

Tänään saapui tontille tuo Interbauen.fi:stä tilaamamme baltecon kylpyamme ja timpurit kantoivat sen sisään paikalleen muotiksi tuota upotusseinän muuraamista varten. Tarkoitus on sitten sen jälkeen kantaa se kellariin turvaan. Amme näyttää sopivalta tilaamme ja hyvin toimi tuo interbauenin verkkokauppa!

Amme paikallaan, eteen pitäisi vielä muurata tuo ”upotusseinä”

Saimme vihdoinkin valittua myös tapetit valittua ja tilattua. Tilasimme tapetit Englannista 4-Id interiorsilta, kun Suomen hinnat olivat niin poskettomia. Suomessa olisi joutunut maksamaan rahdin jokaiselle tapettivalmistajalle erikseen. Lisäksi noista verkkokaupoista sai hyvin etsittyä sopivan tapetin. Ohessa tapettikatsaus.

Ensimmäinen tapetti tulee tyttöjen huoneeseen. Tuo huone tulee olemaan nyt noin 19 neliötä, sillä siihen on jätetty varaus sen jakamiseksi kahtia. Täten tapetoimme siitä molemmat päätyseinät. Siihen tulee tyttöjen toivomuksesta pinkkitapetti, joksi valitsimme Casadecan Louise et Tom mallistosta Papillion pink tapetin

Tyttöjen huoneiden päätyseinät tulee tälläiseksi

Taaperon huoneeseen haemme enemmän beigeä värimaailmaa, ja sinne tapetiksi valikoitui myöskin Casadecon Luoise et Tom mallistosta tapetti coffee.

Meidän huoneemme värimaailma on tummaa puuta ja violettia, joten vaimo valitsi tapetiksi oheisen tapetin.

Päämakuuhuoneen tehoste tapettiTyö/vierashuoneen vinolle seinälle tulee vielä tälläinen tapetti.

Työ/vierashuoneen tehostetapettiViimeiseski päätimme myös tapetoida pukuhuoneen takaseinän ja käyttää samaa tapettia saunan WC:n yläosaan. Tähän valitsimme turkoosin tapetin Harlequinin mallistosta.

Tämä turkoosi tapetti tulee pukuhuoneen takaseinälle ja saunan WC:hen

Nyt odottelemmekin jännityksellä miltä nuo tapetit näyttävät, kunhan posti ne tuo!