Elementtejä odotellessa

Alakerran elementit pitäisi tulla ensi tiistaina. Maanmittarit kävivät viime viikolla mittaamassa elementtien tartunnat kohdalleen ja sieltä tulikin muutama yllätys. Kantavan väliseinän anturan linja on päätynyt menemään sivuun ja samoin talon oikean etunurkan linja, ja elementtien linjat ovat jonkin verran anturalinjan ulkopuolella. Soville vastaavan mestarin kanssa, että asia korjataan, poraamalla valmiiseen anturalinjaan teräkset ja valamalla lisäantura viereen. Näemmä on oma haasteensa tehdä näinkin monimuotoisen talon anturaa. Kuvissa on niin monta mittaa, että helposti jossain välissä menee jokin laskutoimitus pieleen. Toivotaan, että homma saadaan näin kuntoon kunnialla, mutta tulipahan opittua, että tarkasta kaikki työt ja mittaa, mittaa ja mittaa.

Muuten työmaalla on myös tapahtunut. HB:n poraat saapui tontille viime viikolla ja Taraxin pojat saivat autokatoksen muurauksen valmiiksi, vielä kun saataisiin kattotuolit paikalleen ja lattia valettua niin voisi alkaa käyttämään tuota varastoa säilytystilana. 

Tässä elementin nurkka tulee n. 10 senttiä talon anturalinjan yli (tuo punainen merkki + numero 2)Samaten tässä ollaan anturalinjan ulkopuolella. Viimeinen tartunta pitäisi tulla anturan viereen…HB:n portaat odottamassa asennusta