Ikkunoita ja IV-kanavia

Keskiviikkona saatiin loput ikkunat paikalleen, mukaanlukien tuo pyöreä ikkuna. Kävin kurkistamassa maisemia tuosta pyöreästä ikkunasta, kun meillä oli vielä eteisessä telineet. Harmi, että siitä ei valmiissa talossa pääse kurkistamaan… Yläkerrasta enään puuttuu tuo schüchon liukuovi, joka tullaan asentamaan ensi viikolla.

Putkimies on puuhannut IV kanavien kanssa viikon verran ja ne alkavat olla pitkälti valmiit. Alakerrassa on vielä hieman tekemistä ja IV-kone pitää liittää paikalleen. Hyvää jälkeähän hän on saanut aikaiseksi.

Timpurit saivat tuon kesäkeittiön muurin muurattua ja alkoivat työstämään tuota sisäänkäynnin katosta. Kohta pitäisi saada kaivinkone tontille tekemään vielä viimeiset routasuojaukset ennen talvea.

Maisema tuosta pyöreästä ikkunasta

IV putkia saunasiivessä

6 vastausta artikkeliin ”Ikkunoita ja IV-kanavia

 1. Tulevaisuudentalo

  Moi Raksa 2014,

  En osaa sanoa paljon tuo kyseinen yksilö maksoi, sillä en saanut Domukselta ikkunoista hintaerittelyä, vaan kaikki oli hinnoiteltu yhteen toimitukseen. Kaivoin tuossa kuitenkin vanhoja tarjouksia, niin yhdessä ainakin tuon pyöreän ikkunan hinnaksi oli laitettu 729€ ja tuon ikkunan koko oli 11×11, eli noin 1m^2. Täten siis sen neliöhinta on noin 730€. Vastaavasti 28×16 MKE oli hinnoiteltu 790€, jossa on siis neliöitä noin 4,5, eli tuosta nopeasti laskien neliöhinta oli noin 4 kertainen.

  Tähän lisäksi pyöreä ikkunan kanssa kannattaa huomioida kuluina pellitys, josta maksoimme 290€, sekä lisätyöt tasoituksissa. Eli kyllähän tuolle pyöreälle ikkunalle jonkin verran enemmän hintaa tuli.

 2. Raksa 2014

  Mitä tuollainen pyöreä ikkuna maksaa? Olen kuullut kauhutarinoita 5-10x neliöhinnoista.

  1. Mindy

   Nice article has been saherd here. It was fun reading your this article and also helped me to get lots of good points from here. I would like to visit here again in future too. It would be great if you can share more information in future too. Keep Posted…

 3. Satu Nykänen

  Paitsi silloin kun kiipeätte sitä pesemään 😉 Mut ihan hauska kuvakulma meidän talosta, sieltä en ole ennen nähnytkään =)

 4. Elisa

  Kyllä vain, esimerkiksi tuo punainen talo etualalla on oikein edukseen 🙂 Mutta valitettavasti ei valmiista talosta päästä teille päin ihastelemaan ihan tuosta kulmasta, koska pyöreä ikkuna on vain korkean eteisen yläosa..

 5. Satu Nykänen

  Kylläpä näyttää harvinaisen komealta maisemat teidän pyöreästä ikkunasta 😉 Teillä on muuten nätit ikkunat =)

Kommentointi on suljettu.