Ikkunoita paikalleen

On jäänyt tämä blogin päivittäminen vähän, mutta nyt taas päivityksiä. Domuksen asentajat asensivat koko torstain ikkunoita ja saivat melkein kaikki ikkunat asennettua. Minä kasasin timpurin kanssa työtelineet eteiseen, jotta saavat tuon meidän korkean ikkunan asennettua. Heillä jäi asennus torstaina kuitenkin kesken, mutta tulivat mukavasti perjantaina laittamaan tuon korkean ikkunan paikalleen, jotta saa ne telineet pois eteisestä. Huomenna asentajien pitäisi tulla viimeistelemään asennus, kun tuo pyöreä ikkunakin saapui tänään. Täytyy sanoa, että se näyttää kyllä todella hyvältä!

A-Typen timpurit aloittivat eilen työt ja tarkoitus olisi, että he tekevät talon loppuun. Maanantai menikin töiden aloitteluun, ja tänään he alkoivat muuraamaan tuota kesäkeittiön muuria. Tuo tarvitaan paikalleen, jotta saataisiin viimeisetkin routasuojaukset paikoilleen. Huomenna kun saadaan tuo pyöreä ikkuna paikoilleen, niin sitten voidaankin purkaa loput telineet talon ympäriltä, ja timpurit pääsevät tekemään tuota sisäänkäynnin katosta.

Putkimies on rakentanut tuota IV kanavistoa loppuun. Yläpohjien putket alkaakin olla kunnossa, IV koneen ympäristöä lukuunottamatta. Loppua ei kuulemma kannata tehdä ennenkuin IV-kone on paikallaan. Sen tilasinkin Netraudasta, kun putkimies itse sanoi, että hän ei saa sitä mistään noin edullisesti. Sen pitäisikin tulla kohta tontille.

Sisäänkäynnin pyöreä ikkuna – näyttää hyvältä!Olohuoneen ikkunatRuokailutilan ikkunat