Katoksen muuraus jatkuu

Taraxin muurarit jatkoi töitä viikonloppuna, ja autokatoksen seinät on jo nousseet aika mukavasti. Hyvää tahtia ovat kaverit pitäneet. Nyt taitaa vaan laasti olla lopussa. Huomenna heillä olikin joka tapauksessa tauko, ja sillä aikaa onkin tarkoitus tehdä ulko- ja sisätäyttöjä, Sorvari tuo siis koneen niin saadaan sorat paikoilleen. Sähkörinkin pitäisi nyt tuoda tuo talon syöttäkaapeli, jotta saadaan se suojaputkeen samalla. Putkeen kun tulee sen verran mutkia, että voisi olla haastavaa saada johto vedettyä. Varsinkin kun putkelle tulee pituutta yli 40 metriä. 

Tarkoitushan meillä on tehdä tuo varasto-osuus autokatoksesta kivestä ja rapata se. Loppu tulee sitten puusta, jolloin saadaan tuo varasto noudattamaan samaa tyyliä kuin itse talo. Tohon autokatoksen osaan tulee vielä kevyet osaseinät, mutta luulen, että ne tehdään vasta talon valmistuttua, kun tilaa on helpompi käyttää työskentelytilana kun ei ole seiniä.

Pitää varmaan seuraavaksi väsätä työhon varastoon tilapäinen raksaovi, niin voi alkaa käyttämään sitä varastona. Tosin kattotuolit tulee vasta viikolla 35, joten ei varasto aivan vielä valmiiksi asti tule.