Kiintokalusteita

Kävimme tänään Espoon Keittiömaailman Marian kanssa läpi keittiö ja kodinhoitosuunnitelmiamme viimeistä kertaa vielä ennenkuin muutosaika menee umpeen viisi viikkoa ennen toimitusta. Maria kävi maanantaina tontillamme mittaamassa tilat, ja olikin hyvä, että mitat tarkastettiin. Keittiön ja kodinhoitohuoneen välinen liukuovi oli tullut 5cm väärään kohtaan, joten yksi kaluste jouduttiin keittiössä vaihtamaan 10 cm kapeammaksi. Samoin kodinhoitohuoneen puolella samalle seinälle tulevat kalusteita jouduttiin muuttamaan hieman. Suurimpia muutoksia tuli muutenkin kodinhoitohuoneen puolelle, sillä yläkerran WC:n viemärit nipistivät sen verran tilaa kodinhoitohuoneen nurkasta, että jouduimme jättämään yhden kaapin seinältä pois kokonaan. Lisäksi Maria huomasi yhden mittavirheen kodinhoitohuoneen portaissa, eli ne portaan syvennys oli tullut 20 cm liian leveäksi. Tässä vaiheessa tuo on vielä onneksi helppo korjata valamalla porrasta hieman lisää.

Samalla lisäsimme tilaukseen yläkerran ja alakerran WC:n kalusteet. Ohessa Marian ehdotuspiirrokset. Näihin on tullut vielä hieman muutoksia, mutta antavat ihan hyvän kuvan minkälaisia tiloista olisi tulossa.

Alakerran WC. siirsimme vielä altaan vasempaan reunaan kuvasta poiketen Copyright: Keittiömaailma

Yläkerran kylpyhuone, alakaapisto leveni 10cm ja samalla peilikaappien väliin tulee myös yksi ovellinen kaappi Copyright: Keittiömaailma