Kiintokalusteita

Kävimme tänään Espoon Keittiömaailman Marian kanssa läpi keittiö ja kodinhoitosuunnitelmiamme viimeistä kertaa vielä ennenkuin muutosaika menee umpeen viisi viikkoa ennen toimitusta. Maria kävi maanantaina tontillamme mittaamassa tilat, ja olikin hyvä, että mitat tarkastettiin. Keittiön ja kodinhoitohuoneen välinen liukuovi oli tullut 5cm väärään kohtaan, joten yksi kaluste jouduttiin keittiössä vaihtamaan 10 cm kapeammaksi. Samoin kodinhoitohuoneen puolella samalle seinälle tulevat kalusteita jouduttiin muuttamaan hieman. Suurimpia muutoksia tuli muutenkin kodinhoitohuoneen puolelle, sillä yläkerran WC:n viemärit nipistivät sen verran tilaa kodinhoitohuoneen nurkasta, että jouduimme jättämään yhden kaapin seinältä pois kokonaan. Lisäksi Maria huomasi yhden mittavirheen kodinhoitohuoneen portaissa, eli ne portaan syvennys oli tullut 20 cm liian leveäksi. Tässä vaiheessa tuo on vielä onneksi helppo korjata valamalla porrasta hieman lisää.

Samalla lisäsimme tilaukseen yläkerran ja alakerran WC:n kalusteet. Ohessa Marian ehdotuspiirrokset. Näihin on tullut vielä hieman muutoksia, mutta antavat ihan hyvän kuvan minkälaisia tiloista olisi tulossa.

Alakerran WC. siirsimme vielä altaan vasempaan reunaan kuvasta poiketen Copyright: Keittiömaailma

Yläkerran kylpyhuone, alakaapisto leveni 10cm ja samalla peilikaappien väliin tulee myös yksi ovellinen kaappi Copyright: Keittiömaailma

3 vastausta artikkeliin ”Kiintokalusteita

 1. Tulevaisuudentalo

  Vielä lisää aiheesta. Keskustelin tänään vastaavamme kanssa kun laatoitamme kylpyhuonettamme ja hänen ohjeet olivat pitkälti samat kuin mainitsin yllä, eli smyygiin kaato pois ikkunasta laatoitus smyygiin ja silikonisauma ikkunan karmin ja laatan väliin. Meillähän on smyygit tehty kipsilevyllä, joten ikkunan karmiin ei tule listaa. Tämän lisäksi oli puhetta, että jos ikkuna selvästi kastuu suihkutellessa, niin sitten se on syytä kuivata suihkun jälkeen.

 2. Tulevaisuudentalo

  Moi,

  Meillä tulee muuten myös peuhuoneeseen ikkuna noin 60 cm suihkusta ja se ikkuna on pystyssä, joten tulee suuremmalle kosteuskuormalle… Mutta kyllä muistaakseni noita pääsuunnittelijaltamme kysyin ja käsittääkseni siinä ei pitänyt olla erityistä ongelmaa. Tietenkin smyygit ja ikkunan karmin liitos on hyvä tehdä hyvin ettei vei pääse ikkunan karmin alle, niin ja smyygiin kaatoa huoneeseenpäin. Mutta ei meillä tuosta ole kukaan älähtänyt.

 3. Marmeladi

  Hei, mitenkä tuo suihku ja suihkunurkassa oleva ikkuna sopivat yhteen? Minua kiinnostaa kun itse olen yrittänyt vastaavaa järjestelyä master bedroomimme kylppäriin suunnitella, mutta kukaan ei siihen suostu: ei mieheni, ei vastaava mestari, ei lvi-hemmo, ei sisustussuunnittelija =D

Kommentointi on suljettu.