Kiintokalustesuunnittelu

Suunnittelupuolesta täytyy myös sanoa, että aloittakaa ajoissa. Meillä tuntui olevan aikaa joten keittiö/kodinhoitohuone puolta ei olla vielä erityisemmin mietitty, mitä nyt ne on alustavasti olleet piirrettyinä arkkitehdin luonnoksissa. No nythän ne tietenkin pitäisi olla melko pitkälti valmiit kuukauden päästä, jotta saadaan elementit tehtyä. Tai siis ainakin sillä tasolla, että tiedetään kaikki vesipisteiden ja sähköpisteiden paikat. Tai sitten vaihtoehtoisesti joudutaan joko tekemään pintavetoja tai piikkaamaan betoniseiniä. Näemmä taloprojektissa on sama kuin missä tahansa muussa asiassa, että ensin tuntuu olevan aikaa liiankin kanssa ja sitten tulee kiire. Pitäisi vaan aina muistaa aloittaa ajoissa.

Eli nyt sitten kiireellä keskustelemaan keittiöliikkeiden kanssa. Tavoite olisi saada jotain järkevän hintaista mutta yritämme käydä ainakin kolmessa erihintaisessa ja tasoisessa liikkeessä niin saa vähän mielikuvaa ja toivonmukaan ajatuksia. Ajateltiin ainakin katsoa Keittiö.net:iä ja Ikeaa, mutta varmaan käydään myös Espoon keittiömaailmassa. Pitää yrittää välttää innostumasta liikaa, jotta pysyisimme budjetissa.

sähkösuunnittelupuolikin on jo aika loppumetreillä. Odotan kuitenkin, että saamme sopimuspuolen kuntoon ennenkuin julkistan nimen.