lämmintä vettä hanasta!

Kävimme keskiviikkona vastaavan kanssa työmaalle työmaan tilanteen läpi ennekoiden ensi viikon perjantain muuttotarkastusta. Katsoimme mitä pitäisi vielä olla tehtynä, jotta muuttotarkastus menisi läpi. Hänen näkemys oli, että kunhan sähkömittauspöytäkirjat ja IV säädöt saadaan valmiiksi ja KVV katselmointi, niin kaiken pitäisi olla ok. Eli hyvältä näyttää.

Putkimies sai keskiviikkona lämpimän veden päälle, ja suihkut paikalleen. Keittiön hanoistakin nyt tulee vettä, joten sekin ihme on nyt tapahtunut! Torstaina hän yrittää saada IV venttiilit paikalleen ja loput vesikalusteet. Yläkerran altaat ja hanat tosin odottavat vielä kytkemistä, sillä keittiömaailma toimittaa puuttuvan tason vasta tänään. Yläkerran suihkun kanssa kävi klassinen, eli työmaalla tuossa vaiheessa ollut timpuriporukka laittoi vesiputket ronkeliraudalla kiinni betoniseinään ennen lattian valua. No punainen ja sininen putki meni tietenkin väärinpäin, joten nyt suihkusta tulee kuumaa kylmältä puolelta ja päin vastoin. Onneksi tuota yläWC:tä syöttävät jakotukit ovat vierekkäin alakerrassa, joten pitää vain metsästää oikeat putket ja kääntää kytkentä ristiin. Ei vaan kukaan tullut tarkastaneeksi noita kytkentöjä, kun se ronkelirauta oli laitettu paikalleen.

KMR sai myös nuo loput kaiteet paikalleen ja aloitti asentamaan käsijuoksuja. Käsijuoksut tehtiin lehtikuusesta, jotta ne puisena eivät olisi niin kylmiä talvella, ja toisaalta kestäisivät paremmin säärasitusta. Hyvännäköinen lopputulos siitä tuli.

Itse sain myös pikkuWC:n kalusteet asennettua. Tuo on ihan netraudan peruskalustesetti mutta näyttäisi ihan hyvin istuvan tuohon paikalleen.

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”lämmintä vettä hanasta!

  1. matleena

    joskus jakotukin putkia ihmetelleenä suosittelen merkkaamaan samalla kaikki putket. helpottaa elämää suuresti sitten joskus, kun paska osuu tuulettimeen.

Kommentointi on suljettu.