Lämpöä tupaan

Tänään oli syksyn ensimmäinen kunnon pakkasaamu, mutta kyllä tuvassa oli sisällä sentään jonkin verran plus asteita. Näyttäisi eristeet tekevän tehtävänsä. Paremmin varmaankin lämpö alkaa pysymään sisällä kun saadaan yläpohjakin kiinni. Kauniilla säällä sai otettua komeita kuvia talostamme. Täytyy kyllä antaa kehut arkkitehdillemme, hyvältähän tuo talo rinteessä näyttää, vaikka verhoilu onkin vielä tekemättä.

Timpurit siirtyivät sisätöihin, kun pakkasella ei kannattanut alkaa muuraamaan. Saunan siiven kattoon laitetut SPU:t olivat sen verran huonosti laitettu, että otimme ne alas ja he aloittivat laittamaan niitä takaisin. Samoin täytettiin nuo päämakkarin parveketta kannattelevat rosteriputket uretaanivaahdolla. Neva keksi tehdä sähkösuojaputkesta jatkoputken uretaanipistoolille ja saatiin melkein koko putki täyteen vaahtoa. Ei pitäisi enään päästä ilmaa sisään noistakaan reiistä. Pitää vielä eristää ne molemmilta puolilta SPU:lla, niin niiden ei pitäisi hohkata enään niin pahasti kylmää sisälle.

Itse työskentelin koko päivän siivoten tonttia ja irroittaen nauloja laudoista ja lankuista. Aika paljon käyttökelpoista puutavaraa edelleen sai noista autokatoksen telinepuista. Kyllä siivottavaa jäi reilusti vielä huomisellekin.

Kuva talon edestä, parveke kaipaa vielä kaidetta ja tuo Schücon liukuovi vielä puuttuuTulosuunnasta tieltä, komeasti aukeaa tuo meidän talo

2 vastausta artikkeliin ”Lämpöä tupaan

Kommentointi on suljettu.