Lämpökameralla kuvia

Eilen timpurit saivat meilkein koko alakerran levytetty. Enään kodinhoitohuoneen katto on levyttämättä ja alakerran WC. Lisäksi vielä kodinhoitohuoneen ja keittiön välinen seinä on levyttämättä, mutta siellä pitää putkimiehen tulla viimeistelemään lämminvesipiirit ennenkuin voidaan seinä laittaa kiinni. Pitää yritää saada tuo kodinhoitohuoneen puoli vaan umpeen, jotta saataisiin tuo maalämpöpumpun nurkkaus valmiiksi.

Tasoitusmiehetkin ovat jatkaneet töitään ja yläkerta jo odottaa tuota LR+ tasoitetta. Välikerroksessakin on moni paikka tasoitettu.

Itse kävin tänään vähän lämittämässä taloa takan avulla, kun näillä pakkasilla nuo kaksi ”raksaovea” vuotavat liikaa ja alkaa talon lämmöt tippua. LIsäksi kaveri tuli lämpökameran kanssa kuvaamaan taloa, niin nähtiin vuotaako lämpöä mistään. Ei mitään erityistä löytynyt. Ikkunat tietenkin näkyvät muuta taloa lämpimämpinä samoin nuo raksaovet. Muuten lämpövuotoja ei löytynyt, muuta kuin IVkoneen tuloilmaputki. Mutta tuo varmaankin katoaa kun kone joskus laitetaan päälle. Nuo ulokeparveketta kannattelevat rosteriputketkin eivät erottuneet kuvassa. Eli taitaa tuo 100mm SPU:ta riittää niiden eristämiseen.

Ulokeparveke, rosteriputket keskellä kuvaa ja päällä Schücon liukuovi ja alla keittiön ikkuna. Putket juuri ja juuri erottuvat kuvassa, ikkunat taas ovat selvästi lämpimämpiä, mutta kuitenkin vielä selvästi pakkasen puolella

IV-koneen tuloilmaputki, selvästi lämmintä ilmaa vuotaa jonkin verran putken läpi ulos
Ulkoseinän eristekiinnikkeet näkyvät lämpimämpinä, kun nehän puhkaisevat eristekerroksen

Takan lämmitysvaikutus, tuli oli jo ehtinyt melkoisesti hiipua tähän mennessä