Lattialämpöä

Diilerin Esa kävi tänään laittamassa lattialämpöputket alakerran lattiaan. Näppärästihän putkien sitominen kävi hyvällä työkalulla. Konetta katselin kateellisena, olisi se helpottanut raudotusverkkojen sidontaa huomattavasti. Esa hieman huomautti, että paikoin oli meidän verkot hieman huonosti sidottu, etenkin siinä, jossa keittiön ja olohuoneen verkot yhdistyy. Tuo paikka olikin hankala, kun olimme laittaneet verkot molemmista suunnista, ja sauma ei mennyt aivan nätisti. Yläkerrassa pitäisi varmaan saada homma onnistumaan helpommin, kun tila on yksinkertaisemman muotoinen.

Me viimeistelimme tuon kellarin raudotuksen, joten nyt alkaa olla kaikki valmista torstaista lattiavalua varten. Lattiamiehen kanssa sovimme, että laittavat kellarin ja varaston lattiaan masterstop -ainetta, joka saa pinnan valmiiksi käytettäväksi, joten sitä ei tarvitse enään maalata. Näin saa nuo tilat käyttöön samantien varastoksi.

Timpurit jatkoivat katon parissa tekemällä päätyräystäitä. Lisäksi tilattiin lisää telineitä, jotta ei tarvitse siirrellä telineitä kesken työvaiheiden.

Alakerta valmiina lattiavalua vartenKomealtahan se näyttää!