Lattian teko jatkuu…

Tänään jatkoimme lattian tekoa appiukon kanssa. Nopeastihan tuon laminaatin saa paikoilleen keskelle lattiaa, mutta tahti hidastuu heti selvästi kun tulee hankalampia muotoja. Tänään ongelmaa tuotti nuo tyttöjen huoneiden vinot nurkat. Niihin kun menee useampi lauta, jotka joutuu leikkaamaan vinoon, ja kulmia joutui mallaamaan useampaan kertaan. Halusimme jatkaa lattiaa yhtenäisenä seuraavaan huoneeseen, josta syystä olin valinnut aloituspaikaksi tyttöjen huoneen nurkan. Tuolta suunnasta pääsee laminoiman lähes koko yläkerran edeten kokoajan saman suuntaan. Ainoastaan meidän vaatehuone on selkeästi isompi tila, jonka kohdalla joutuu tosissaan mittailemaan, että saa kahdesta eri paikasta aloitetut laminaattilattiat yhdistymään nätistä. Siellä taasen tulee kalusteet koko takaseinälle, joten jos seinän viereen jäävä rako jää loian suureksi, ei se ole niin suuri ongelma.

Käytävällä oli toinen paikka, jossa tuon eteisemme yläosan joutui tekemään taaksepäin, mutta se oli vain yhden laminaatin levyinen, joten kolon sai tehtyämelko helposti, vaikka siinäkin mittaamista oli melkoisesti.

Alakerrassa timpurit saivat ruokailutilan katon maalattua ja seinät tasoitettua loppuun, joten sieltä enään puuttuu pintamaali. Samoin eteinen on nyt sinämaalia vaille valmis. Se on melkein 6 metriä korkea tila, joten huomenna pääsee kokeilemaan miten tuollaisen maalaaminen onnistuu… Samoin pitäisi yrittää saada tehtyä keittiön lattia, jotta kalusteita päästäisiin asentamaan. Keittiönkin seinät on nyt maalattu tarvittavilta osin.

2 vastausta artikkeliin ”Lattian teko jatkuu…

  1. Tulevaisuudentalo

    Kiitos kommentista. Olihan tuossa hieman väkertämistä. Hieman harmikseni olen nyt huomannut, että yhdessä paikassa yläkerrassa on lattia päässyt aukeamaan pontista. Pitää varmaan ostaa laminaatinpakkausvahaa, ja kokeilla täyttää sauma sillä.

Kommentointi on suljettu.