Maalari maalasi taloa…

Tänään pääsimme vihdoin maalauspuuhiin. Meidän makkarin seiniin ja yläkäytävälle tulee ainakin väriksi tikkurilan ”paperi”. Takaseinä jätettiin maalaamatta sillä se tapetoidaan. Tapetitkin tulivat tällä viikolla, joten niitäkin voisi kohta slkaa liimaamaan seinään. Otin tytötkin mukaan maalaamaan kun he ovat sitä niin kovasti odottaneet. He saivat maalata meidän vaatehuonetta. Ei siitä aivan priima tullut, mutta seinät jäävätkin kalusteen taakse. Maalia tosin kului melkoisesti enemmän kuin olisi ollut tarve. Näkyviin jääviä seiniä ei valitettavasti tyttöjä uskalla päästää maalaamaan.

Raksa etenee muutenkin vauhdilla, pölyä tosin tulee voeläkin paljon kun seiniä joudutaan hiomaan. Huomenna pitää varmaan käydä biltemasta ostamassa teollisuusimuri, kun vuokraamossa niistä pyydetään aivan älytöntä hintaa, ja tällä hetkellä imuria tarvitsee lähes jatkuvasti.

Talossa alkuu nyt olla turhankin lämmin. Niin tehokkaasti tuo maalämpöpumppu lämmittää. Ruuvasin tehoja taas hieman pienemmälle, joten katsotaan josko nyt alkaisi olla sopivamman lämpöistä.