Muuttolupa

Tänään kävi niin vesihuollon edustaja tarkastamassa vesipuolen asiat ja rakennustarkastaja tarkastamassa talon kunnon muuttoa varten. Lupa hertisi vaikkakin muutama huomautuskin tosin tuli. Takan eteen pitäisi hommata pelti tai lasi ja alapuolen naapurin kanssa pitää katsoa rajan muodot siten että saamme pintavedet pysymään omalla puolella. Kvv puolella oli vielä muutamia mainintoja, kuten puuttuvat vesipostit ja ja sadevesikaivojen kannet. Mutta muuten kaikki on kuitenkin kunnossa, ja viikonloppu meneekin sitten tavaroita kantaessa.

Muuttotarkastukseen valmistautuminen menikin pääasiassa hyvin, kun putkimieskin sai hommansa valmiiksi jo tiistaina. Sähkäri tosin piti isännän jännityksessä, kun heillä oli hieman resurssipulaa, ja Atte ehti paikalle vasta torstai-iltana ohjelmoimaan järjestelmää ja tekemään mittauspöytäkirjaa. Loppujen lopuksi kuitenkin pöytäkirjakin valmistui, tosin vasta kolmelta yöllä.

Talossa alkaakin asiat olemaan kunnossa. Sähköpuolella on vielä viimeisteltävää. Osa valoista ei ole vielä kytketty ja ohjelmointikin on hieman kesken, joten osaa valoista joutuu vielä ohjata keskuksesta käsin. Tv ja datakaapelointikin on vielä viimeistelemättä keskuksesta. Eiköhän asiat kuitenkin saada kuntoon. Maanantaina tulee sitten muuttoauto pihaan ja päästään muuttamaan taloon!

Ihmeellistä, miten ihan lopussa talo yhtä’kkiä muuttuu raksasta ihmisasutukseksi!