Nyt on Onpiippu

Onpiipun kaverit kävivät tänään asentamassa savupiipun taloomme. Kyllä näin jälkeenpäin katsoen täytyy olla tyytyväinen, valmispiipun valintaan, sen verran näppärästi tuo piippu saatiin paikalleen. Varsinkin, kun näin syksyllä yrittää saada kattoa päälle, niin saimme sen nyt hyvin paikalleen ennen vesikaton asennusta ja hintakin oli kohtuullinen. Onpiippu olivat myös valinneet meidän kohteen heidän esittelyvideon kuvauskohteeksi, joten muutaman viikon päästä pitäisi saada ammattimaisesti kuvatun videon tuosta piipun asennuksesta. Tänän postauksen lopussa kuitenkin muutamia kuvia asennuksesta.

Timpurit saivat aluskatteen ja ruoteet paikalleen tuolle talon pääosalle ja huomenna aloittavat työskentelyn saunasiiven kanssa. Saimme tänään neljään pekkaan nostettua saunaterassin kattoa kannattelevan liimapuupalkin paikalleen, joten timpurit pääsevät huomenna viimeistelemään senkin osan kattorakenteet.

Googlen streetview autokin kävi tänään ajamassa meidän kadun samalla kun piippua asennettiin. Eli kohta pitäisi meidänkin raksaprojekti löytyä Google mapsistä…

Hormia nostetaan pystyyn, ”and action!”

Savupiippu talon katolla Vielä viimeiset sentitJa hattu päälle

3 vastausta artikkeliin ”Nyt on Onpiippu

 1. Satu Nykänen

  Meillä samainen piippu ja kyllä olimme myös tyytyväisiä valintaan! Meidän piipun nostokin näytti hurjalta, mutta teillä vielä enemmän, joten en yhtään ihmettele miksi just teitä tultiin kuvaamaan 😉 Me ihmeteltiin kameramiestä, mutta täältähän löytyi vastaus siihen =)

 2. Niemingtons

  Moi Jonna,

  Joo kyllähän toi helposti meni. Meillä on mökillä myös tuollainen schiedelin hormi. Aika helppoahan senkin asennus on, mutta kyllä tämä oli vielä huomattavasti simppelimpää.

 3. Jonna

  Wau! Näyttää tosi hienolta. Enpä ole aiemmin valmispiipun – siis VALMISpiipun – asennusta nähnytkään. Meilläkin Schiedelin Rondo-valmispiippu, mutta se kasattiin kyllä ihan paikalla valmiista osista…

Kommentointi on suljettu.