Nyt on ovetkin tilauksessa

Laitoimme nyt myös ulko-ovet tilaukseen. Ovet tulevat Fennodoorsilta. Halusimme erityisesti pääoveen hieman perinteisestä poikkeavaa ulkonäköä ja pääoveksi tulee Fennodoorsin decor-malliston ovi, josta kuva alla. Ainoalla ero alla olevaan kuvaan, on tuo yläikkuna. Se tulee kuvasta poiketen noin 3 kertaa korkeammaksi, eli 800mm korkeaksi. Kokonaiskoko aukolle tulee 14×29.

Ovet on nyt tilattu toimitettavasti viikolle 41. Silloin varmaan asennamme kaikki muut ovet paitsi tuon pääoven, jota käytetään raksakulkuna, joten siihen pitää hommata raksaovi. Pitää varastoida tuo ovi työmaalle hyvin ettei se vaurioidu.

Muutenkin aikataulut alkavat vahvistumaan. Alakerran elementtien asennus on nyt sovittu viikon 30 tiistaiksi, eli 26.7.2011. Asentajien pitäisi raudottaa elementtisaumat myös asennuksen yhteydessä (joka alunperin Betoniluoman ohjeistuksessa oli mainittu tilaajan tehtäväksi. Lisäksi itselleni paljon päänvaivaa aiheuttanut juurivalu pitäisi myös hoitua heidän toimistaan. He saumaavat elementit pumpulla, niin tuo juuri juurivalu pitäisi hoitua melko nopeasti samalla. Käsin jälkikäteen tehtynä hommaan tärveltyisi useampi päivä.