Sähköä seinästä!

Tänään tapahtui semmoinen ihme, että sähköä alkoi tulla seinästä! Eli Älysähkön miehet saivat vihdoin keskuksen niin pitkälle, että pystyivät kytkemään pistorasiat käyttöön. Pääsimme siis vihdoinkin eroon tuosta jatkojohtohässäkästä.

Timpurit ovat ahertaneet kodinhoitohuoneen parissa. Maalämpöpumpun päällä oli niin paljon putkia sun muuta, että ainoa järkevä ratkaisu oli koteloida ne kokonaan. Hieman muuttui siis ratkaisu alkuperäisestä suunnitelmasta. Suunnitelmahan oli laittaa yläkaapit koneiden päälle sekä yksi 40 cm leveä komero mlp:n vierelle. Nurkkaan asensimme tuon oven suunnitelman mukaisesti. Yläreuna pitää vielä levyttää umpeen. Pitää katsoa jos nuo saumat saumaa myöhemmin, ja maalaa päältä.

Laatoittajakin aloitti jo välitilalaatoitusta. Tuohon laitetaan tuollainen mosaiikkilaattaa imitoiva laatta. Ihan hyvän näköinen siitä näyttäisi tulevan. Tuo välitilaikkuna on kyllä todella kiva!

Lisäksi timpurit asensivat tuon kodinhoitohuoneen liukuoven ja listoittivat sen reunat. Hyvännäköisesti se istuu paikalleen ja liukuu hyvin!

Nyt alkoi sitten loppukiri, sillä pyrimme saamaan muuttotarkastuksen 16.4 alkavalle viikolle!