Savupiippu

Välillä näemmä tarjouksen saa nopeasti. On Piipun tarjous tuli pari tuntia tarjouspyynnön lähettämisestä. Taisi olla uusi ennätys! On Piipun tarjous n. 9 metrisestä, yksihormisesta savupiipusta oli asennettuna noin kaksi tonnia, hinnasta saattaisi saada noin sata euroa pois, jos saisi asennuksen samalla nosturilla kun nostetaan kattotuoleja. Katsoin noista nettirautakaupoista ja Schiedelin Rondon harkot saisi tontille noin 1 2 00 eurolla (taloon.com). Vaikuttaa siltä, että jos tontilla on muurausporukka muuten, niin kyllä tuo Schiedelin rondo plus taitaa hieman halvemmaksi tulla, vai onko teillä kokemusta? Onko kenelläkään kokekusta tuosta On Piipusta?

2 vastausta artikkeliin ”Savupiippu

 1. Tulevaisuudentalo

  Moi Kunhan informoin,

  Joo kyllä tarkoitus olisi pyytää tarjous parista rautakaupasta kunhan pääsee sinne asti. Enemmän katsoin tuota hintavertailuna. Olisihan tuo ollut kätevää, jos hormin saisi kerralla taloon, mutta kun muitakin muurarihommia on, niin varmaankin kannattanee ostaa palasina.

  Vähän ihmettelen millä nuo nettirautakaupat oikeen saavat asiakkaita, kun kaikki tuntuvat käyttävän niitä vain alustavaan hinta-arvioon…

 2. Kunhan informoin

  Itsekin tulee tehtyä karkeita hinta-arvioita aina nettikauppojen avustuksella( netrauta, talotarvike, taloon.com yms.) Onneksi K-raudassa ja Starkissa noihin hintoihin nähden jonkin verran halvempaa, eli kun vaan käy rakentajapuolelta/oma myyjältä tinkaamassa. Toki pienistä paikallisista rautakaupoista saattaa puhtaasti välitettävät tuotteet saada vielä huokeemmin.

  Minkään tuotteen osalta en ole vielä huomannut, että nettikauppa olisi ollut halvempi. Esim kavikan 500×800 kurasyöppö taloon.comissa 489€ ja starkissa 385€. Schiedelin tai maxitin vastaavan saa varmaan halvemmalla, koska amatööri tekee päivässä ja ammattilainen taatusti nopeammin. Muurarin palkka varmaan jossain 40€/h sis alv?

Kommentointi on suljettu.