Työmaalla hiljaisempaa – kilpailutus käynnissä

Työmaalla on nyt ollut hieman hiljaisempaa, kun autokatoksen varasto alkaa olla valmis. Torstaina kunnan maanmittarit tulevat mittaamaan elementien nurkat ja tartunnat, jonka jälkeen laitetaan nekin paikoilleen. Sitten ollaankin valmiina odottamaan elementtien toimitusta, joka pitäisi olla tasan kahden viikon päästä.

Itse olen kuitenkin pysynyt kiireisenä. Olen kilpailuttanut rautakauppoja tarvikehankinnoissa. Siinä voi selvästi säästää rahaa. Esimerkiksi routa EPS:ien hinta on omissa hankinnoissa vaihdellut 39€/paketti (0,6m^3) yli 55€/paketti. Ja tota routa EPS:ää kun menee melkein viisikymmentä pakettia, niin tuo 15€ hintaero tarkoittaa euroissa yli 500€:a! Yleensä olen pyrkinyt kilpailuttamaan kirkkonummen rautakauppoja, Espoon keskuksen K-Rautaa ja Karkkilan Rautiaa, joista jälkimmäiseltä olen tähän mennessä onnistunut saamaan yleensä parhaat hinnat. Lisäksi hyvä alku hintavertailuun on aina tarkastaa noi nettirautakaupat (taloon.com, netrauta ja talotarvike). Nyt on laitettu tilaukseen sokkelitarvikkeet ja styroksit.

Lisäksi olen yrittänyt saada tarjouksia takoista. Kiertoilmatakkahan meillä on suunnitelmissa. Nuo suomalaiset takkaliikkeet pitävät vain aika kovia hintoja, joten olen yrittänyt selvitellä, jos tuon takkasydämmen voisi tilata Virosta tai Saksasta ja hommata muurarit erikseen muuraamaan kuoret. Nyt olen pyytänyt tarjousta Virosta 12kaminat.ee -nimisestä liikkeestä. Toivottavasti sieltä saisi hieman kohtuullisemman hinnan.

2 vastausta artikkeliin ”Työmaalla hiljaisempaa – kilpailutus käynnissä

  1. Tulevaisuudentalo

    kiitos tiedosta. meillä meni jo styroksit tilaukseen. Putket on tulleetkin melteksiltä.

Kommentointi on suljettu.