Ulko-ovi

Timpurit saivat vihdoin viimein tuon Fennodoorsin pääoven paikoilleen ja hyvältä näyttää!

Muuten työmaalla on tasoitustyöt jatkuneet. Yläkerrassa on jo kaikki makuuhuoneet tasoitettu kertaalleen, ja m olemme vaimon kanssa jatkaneet pohdintaa pintamateriaalien kanssa. Tapetteja olemme etsineet brittien verkkokaupoista, jossa ne näyttäisivät olevan hieman edullisempia kuin täällä suomessa. Pitää nyt vielä tehdä lopulliset päätökset.

3 vastausta artikkeliin ”Ulko-ovi

 1. Grasiele

  FYI having puachrsed a phones4u unlocked Lumia 920 I can vouch that it is exclusive to Orange/T/EE, and they will not unlock it at any cost within the store . I lost a whole afternoon ringing around about this fact and they kept saying 100% unlocked which is a lie.

 2. Tulevaisuudentalo

  Moi Marmeladi!

  Toi meidän oviaukko on 1,4 metriä leveä. Ovilehti on metrin levyinen ja levike noin 30 senttiä. Korkeutta meillä aukossa on 2,9 metriä, josta ovi on 2,1 metriä, eli normaalikorkuinen. Se alunperin tullut vääränkokoinen ovi oli 1,3 metriä leveä, eli senkin kokoisena tuon saanee. Käsittäökseni ulko-oven pitää aina olla vähintään 90 cm leveä, joten levikkeellinen setti on (kai) vähintään 1,2 metriä leveä.

 3. Marmeladi

  Moi, miten leveä tuo teidän ulko-ovi on? Meidän taloon on piirretty 1 metrin levyinen ulko-ovi, jossa ei ole tuollaista mikä-tuo-nyt-on, tuo sivuosa jonka saa myös tarvittaessa auki. Rupesimme yhtäkkiä miettimään että jääkö aukko liian kapeaksi..? Maaliskuun alussa lähtevät rakennesuunnitelmat betonielementtietehtaalle joten vielä ehtisi tähän puuttua…

Kommentointi on suljettu.