Vauhti ihan hirvittää

Mauno marsitti työmaalle kaksi timpuria lisää, eli työmaalla on tällä hetkellä neljä kaveria ja vauhti ihan hirvittää. En ehtinyt eilen käymään työmaalla ja yllätyin tänään miten paljon asiat olivat edenneet. Olohuoneen ja ruokailutilan alaslaskujen rungot ovat jo melkein valmiit. Ruokailutilan puolelle tulee hieman korkeampi alaslasku, jotta iv putket saadaan piiloon alaslaskun sisään. Alaslasku kaartuu takan taakse, josta ivputket siirtyvät kodinhoitohuoneen puolelle.

Välikerroksessa ovat seinät nousseet myös pitkälle. Saunan seinät ovat jo melkein ylös asti, mutta pesuhuoneen ja pukkarin osalla on vielä tehtävää. Yläkerrassa kylppärin seinät on melkein valmiit. Kipsilevyväliseinienkin rakentaminen on aloitettu ja yhden makkarin seinien runko on jo melkein valmis. Alakerrassa timpurit eristivät nuo rosteriputket, jotka kannattelevat pikkuparveketta, ennakoiden viikonlopun pakkasia. Ulkona myös muurattiin hieman lisää muuria sisäänkäynnin portaiden viereen, jotta saamme sen leikattua viistoon portaiden viereen. Ajatus on upottaa tuohon harkkomuuriin askelvalot.

Kun työmaalla asiat etenee vauhdilla niin tässä täyty taas aktivoitua hankintoihin. Menemme ensi viikolla keittiömaailmaan keskustelemaan kylppärikalusteista ja pitäisi alkaa miettiämään laattoja ja laminaattejakin.