Vettä ja sähköä

Perjantaina kaivettiin sitten kanaalista louheet pois ja maanantaina pitäisi saada sinne vesijohdot. Tiistaina tulee sitten kunta kytkemään veden, joten saadaan työmaalle vettä. Sähkörit kävivät myös keskiviikkona laittamassa mittarikeskuksen valmiiksi, Fortumin pitäisi vaan tulla kytkemään siihen sähköt. Pitänee soitella sinne huomenna ja kysellä aikatauluja. Muuten Sorvari lupaili, että saisivat loput työt (salaojat ja vesi- ja viemärijohdot valmiiksi viikon alkupäässä, ja viimeistään perjantaina anturaporukka pääsisi töihin. 

Anturamiehetkin taitaa nyt olla löydetty. Kyselin pari urakoitsijaa tuon Dooxen tarjouspyynnön pohjalta ja molemmat olivat kiinnostuneita hommiin. Toisesta tuli hieman epämääräinen kuva puhelimessa, joten näyttäisi, että urakoitsijaksi olisi tulossa Tarax Oy. He ovat tehneet anturan ja sokkelin yhdelle naapureista, joten on kokemusta myös työnjäljestä. Pitäisi tavata heitä työmaalla tiistaina ja sopia asioista tarkemmin.

LVI puolella olemme nyt valitsemassa töihin LVI Kapasta. Hänhän on ollut mukana Talo Täplässä ja muutenkin on saanut hyvät suositukset. Näin uskaltauduin jopa ottamaan hänet töihin tuntiperusteisesti. Toivotaan, että hinta pysyy melko lähellä hänen tuntityötarjouksen arviotaan, joka oli hyvin kohtuullinen.

Tässä vielä kuva kanaalistamme.