Vihdoinkin talo on ummessa

Vihdoinkin saimme koko talon umpeen. Timpurit viimeistelivät tänään saunasiivenkin höyrysulun sekä saivat tuon 100mm kovavillan paikalleen. Tilasinkin samantien puhallusvillat ja ne toimitetaan ensi torstaina. Tilasin villat Suomen puhalluseristeeltä. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. 

Timpurit saivat kattoluukun paikalleen maanantaina, joten nyt on huoltoreitit molempiin yläpohjiin. Pitihän sieltä käydä kipuamassa yläpohjaan katsomaan miltä tila näyttää. Ahdastahan siellä todellakin on. Yläpohjan korkeus on noin 900mm ja kun sinne saadaan puhallusvillat, niin ei tilaa jää oikeastaan yhtään. Pitääkin varmistaa, että saadaan kaikki työt tehtyä yläpohjassa ennenkuin villat puhalletaan paikalleen. Tuonne ei mahdu mitenkään huoltosiltaa villojen yläpuolelle.

Ovien kanssa tuli pienoinen yllätys. Fennodoorsin päässä on jostain syystä meidän pääoven kooksi muuttunut 13×29, vaikka aukko on 14×29. Ovi ei siis tulisi istumaan kovin kivasti paikallaan. Tänään keskustelin sitten asiasta Fennodoorsin kanssa ja onneksi he myönsivät virheen omassa päässään ja vaihtavat oven sopivan kokoiseksi. Pitää laittaa tuo vääränkokoinen ovi lavalle, niin lähettävät kuljetusfirman hakemaan sen, ja toimittavat uuden tammi-helmikuun vaihteessa.

Maisema kattoluukusta

Saunasiiven yläpohja, ahdasta on…

Viiston osan päälle asennettiin vaneri estämään puhallusvillaa valumasta alas

 

 

2 vastausta artikkeliin ”Vihdoinkin talo on ummessa

  1. Tulevaisuudentalo

    Joo sovimme näin heidän kanssaan. Meillä ei ole vielä erityinen kiire oven kanssa ja heillä oli kiirettä tuotannon kanssa. Täten en kokenut mitään tarvetta vaatia toimitusta aikaisemmaksi.

Kommentointi on suljettu.