Onteloiden saumaus

Eilen saumattiin ontelot. Meni vähän työlääksi tosin tuo valaminen, kun työmaalle tuli 5 akselinen pumppuauto, ja eihän sitä voinut ajaa meidän ajotielle. Rinnetontillä kun tuo ajotiekin on hieman rinteessä, ja tuon pumppuauton maavara ei riittänyt mitenkään. Puomia tarvittiinkin siis 15 metriä enemmän, joten puomi jäi talon ulkoseinälle ja työt tehtiin putkellä. Onneksi Taraxilta oli 3 kaveria, sillä putken käsittelyyn tarvittiin jo kaksi henkilöä. Muuten homma onnistui hyvin ja ontelot saatiin valettua. Samalla valoimme tuon sisäänkäynnin kuistin, koska siihen tulee kolme betonipilaria perjantaina. Siinäkin tuli taas muistutus, että rakennuttajan on hyvä olla skarppina. Yksi pilareista tulee muutaman portaan alemmaksi kuin muut pilarit, mutta eihän kukaan ollut elementtisuunnittelussa tuota huomannut. Elikkäs kaikki kolme pilaria ovat saman pituisia. No huomenna pitäisi sitten vielä valaa pilarille alku, jotta saadaan valmis pilari asennettua oikeaan korkoon…

Älysähkön kaverit myös jatkoi sähköjen laittamista. Ryhmäkeskukselle suunnitellulla paikalla alkaa olla melkoinen johtospagetti. Ensi viikolla pitäisi jatkaa yläkerran sähköistyksen kanssa.

Tänään aloitin sitten laittamalla alapohjan radonkatkoja. Leikkelin tuota bitumihuopaa 20cm soiroiksi ja niitä sitten vaan sinne ulkoseinään ja eps:än liitoskohtaan. Katkoteräveitsestä meni kyllä monta terää roskakoriin, kun tuo kermi tylsyttää terää vauhdilla. Huomenna voisi alkaa laittamaan betoniverkkoja.

Innar valutöissäsisäänkäynnin laatta ja tuo yhden pilarin antura, jonka siis oli tarkoitus tulla alemmaksi

Yksi vastaus artikkeliin ”Onteloiden saumaus

  1. Elisa

    Kuulostat jo pesunkestävältä raksamieheltä itsekin – Ehkä siitä urkenee uusi ura (sopii mulle ihan hyvin 😉

Kommentointi on suljettu.