Ikkunatoimittajakin valittu

Ikkunatoimittaja saatiin nyt varmistettua. Toimittajaksi valikoitui Domus, niin hinnan kuin laadunkin puolesta. Samalla päädyin ottamaan heiltä tuon Schücon liukuoven vaikka se onkin kallis. Pohdimme pitkään Profinin liukuovea hinnan puolesta. Olimme kuitenkin huolestuneita siitä, että tuo ovi on puurunkoinen, ja kun ovi on talon päädyssä, jossa räystäs ei pääse suojaamaan. Samoin kun edessä on parveke, niin ovi tulee olemaan kovalla kulutuksella sään ja roiskeveden puolesta. Alumiinisenä ovena tuo Schüco on toivottavasti kestävämpi. Lisäksi tilaamme heiltä taloomme tulevat 4 kappaletta parveke/terassiovia, sillä neasennetaan suoraan ikkunoiden viereen, joten on parempi että nuo ovet tulevat samalta valmistajalta ja ovat siten mahdollisimman hyvin yhteensopivat.

Päädyimme samalla ottamaan myös asennuksen Domukselta. Tuon liukuovea he eivät edes myy ilman asennusta, ja saimme siten samalla hyvän hinnan kaikkien asennuksesta.  Asennusajaksi sovimme viikon 42.

Samalla tuli, eteen apukarmit. Koska talo eristetään ulkoseinästä, tarvitaan asennusta varten apukarmit. Ilman niitä ikkunat lepäisivät eristeiden varassa. Soitto siis Betoniluomalle ja sovin heidän kanssaan, että ikkuna- ja oviaukkoihin asennetaan kestopuuapukarmit eli 100×50 lankut aukkojen ulkopintaan. Onneksi noita ulkoseinä elementtejä ei ollut vielä valettu…

Yksi vastaus artikkeliin ”Ikkunatoimittajakin valittu

Kommentointi on suljettu.