Paneloitu sauna, alakerran wc, kylpyamme ja muuta pientä

Pääsiäinen oli kätevä aika tehdä töitä raksalla ja taas saatiin paljon aikaiseksi! Saimme saunan paneloitua sunnuntaina ja vaimon nuorempi sisko poikaystävänsä kanssa käsitteli sen saunasuojalla tänään. Lauteiden rakentaminen jää muuton jälkeiseen aikaan. Panelointi tehtiin nyt! Jotta saadaan kaikki iv kanavat päälle ja säädettyä.
Kun pesuhuoneen kattokin saatiin paneloitua, niin kannoimme kylpyammeen paikalleen. Hyvältähän se karsinassaan näyttää. Pitää saada vielä putket kytkettyä, jotta pääsee kylpemään.
Kasasimme myös vaatehuoneemme kaapit. Hieman joutui työstämään noita Ikean kaappeja, jotta ne istuivat paikalleen. Tuosta jakotukin kohdalle tulevasta kaapista joutui sahaaman nurkan pois, jotta jakotukille vielä pääsee. Samoin tuon kaapin vasemmalle tulevasta kaapista joutui sahaamaan hieman etunurkkaa, kun tuo takaseinälle tuleva kaapisto oli 3 senttiä leveämpi kuin jäljelle jäänyt tila.
Alakerran vessaankin väsäsimme appiukon kanssa kalustetta. Putkimiehen pitää vielä hieman tehdä kytkentöjä, jotta hanasta pääsee ottamaan vettä. Huomenna pitää taas mennä leipätöihin, joten raksatahti hieman hidastuu…