Puuhaa riitti

Tänään taas puuhaa riitti. Laitoin ensin aamusta tuuletuspaalun kiinni kellarin takaseinään, jotta siellä vähän ilma vaihtuisi. Sitten olikin jo aamukaste hävinnyt, joten hyödynnin kauniin sään menin maalaamaan otsalaudat toiseen kertaan. Taistelin tämän jälkeen keskuspölynimurin käynnistysjohdot suojaputkiin, joka oli yllättävän työlästä. Etenkin kun yhdellä putkella oli pituutta noin 10 metriä. Ensin vaijeri ei meinannut millään mennä putkestä läpi, ja kun olin saanut sen läpi ja johdon kiinni, ei vaijeri meinannut tulla toiseenkaan suuntaan. No lopulta sekin homma onnistui. Tässä välissä timpurit olivat saaneet kannettua verkot sisälle ja sidottua ne toisiinsa, joten laitoin vielä niiden alle koroketassut ja väkersin vielä jakotukkitelineet lattialämpömiestä varten. Huomenna olisi sitten vuorossa lattialämmön asennus ja ensi tiistaina valetaan loput lattiat.

Toni jatkoi erisesänkkäreiden rakentamista. Eristeet liimataan Tremco-Illbruckin tuotteilla. Niillä pitäisi eristeiden pysyä kasassa ja työtkin saadaan tehtyä vauhdilla. Toivottavasti säät säilyisi vielä hyvinä, jotta saadaan nuo eristeet kunnolla liimattua.

Valmiita tyhjiöeristesänkkäreitä, alla 25mm rappariEPS:ää ja päällä 25mm tyhjiöeristettä ja kiinnityssoiro EPS:ää

Yksi vastaus artikkeliin ”Puuhaa riitti

  1. Fernando

    Te4e4lle4 f6myf6s sadetta ja syykykntte4! Voi kun site4 lunta tulisi niin alkaisi mieli piristye4 ja joulumielikin here4ille4 🙂 Siivoilu ja je4rkke4ily on ihan parasta terapiaa <3 Halit sinne teille <3 Sf6pf6inen on tuo pieni mies!

Kommentointi on suljettu.