Tilannepäivitys

Tänään pääsi taas isäntä töihin, kun lunta oli satanut parikymmentä senttiä. Siinä riittikin luomista, mutta nyt on taas ajotie puhdas.

Samalla pääsikin taas tarkastamaan mihin työmaalla on edetty. Timpurit  ovat melkein saaneet yläkerran pitkälti valmiiksi levytetyksi. Muutama seinä oli vielä auki, mutta nekin saadaan piakkoin valmiiksi. Itse sain tilattua tasoitteet rautakaupasta, jotta ensi viikolla päästään tasoitustöihin. Tällä kertaa parhaaseen tarjoukseen ylsi Kivenlahden puukeskus, joten tilaus päätyi sinne. Tavarat pitäisi tulla maanantaina.

Vastaava työnjohtaja kävi tänään myös työmaalla mittaamassa lattian kosteuksia ja alakerran laatta oli kuulemma jo riittävän kuiva. Hän mittasi myös kuraeteisen kosteuden, ja yllättäen sekin kuulemma oli kuiva, vaikka se on valettu vasta joulukuussa?!?!. Rapidimassa taitaa olla vain niin paljon nopeampi kuivumaan.

Pientä haastetta on tullut sähköputkien kanssa. Muutama putki ei osunut oikein väliseinän kohdalle ja niitä on jouduttu nyt piikkaamaan lattiasta esille. Suojaputket eivät tietenkään ole tuota piikkausta kestäneet ja siten johtimet ovat nyt pelkkien omien eristeidensä varassa. Pitää yrittää laittaa ohkaisempi suojaputki johtimien päälle, jotta ne olisivat suojassa.

Maanantaina kävin hankkimassa myös porrasvalot. Päädyin hankkimaan Kirkkonummella valmistetut Led -valot, eli Cariitin pienet led alasvalot. Valitettavasti heidän myymälänsä on Vantaan petikosta, joten tuotteita ei päässyt ihmettelemään täällä rakennuspaikan naapurissa. Muuten alan taipua asentamaan spot valaisimiksi halogeenikantaiset valaisimet, kun nuo Led spotit ovat vielä niin arvokkaita. Nythän jo alkaa saamaan halogeenikantaan soveltuvia led-spotteja, joten muutaman vuoden päästä voi sitten vaihtaa nuo halogeenit led polttimoihin.