Työmiehiä riittää

Raksalla alkaa olemaan melkoinen hulina. Heilimo on työmaalla kolmen miehen voimin, lisäksi paikalla oli Vicoverin Toni, meidän timpurit, omat vanhemmat ja minä itse. Eli melkoinen hulina ja samaten työmaalla on tapahtunutkin melkoisesti. Timpurit saivat tänään autokatoksen kattotuolit paikalleen ja tuo autokatoksen aluekin alkoi näyttämään aivan erinäköiseltä. Kohta pitäisi varmaan alkaa varaamaan nosturia kattotiilien nostoa varten, kun tuo Monierin auton nosto ei onnistunut. Heidän kanssa sain neuvoteltua, että nostosta ei laskutettu, vaikka se ensimmäisessä laskussa olikin mukana.

Heilimon pojat ovat saaneet jo varmaan suurinpiirtein puolet talosta eristettyä, joten melko vauhdikkaasti on tuo eristyshommakin edennyt. Itse valmistelin huomista lattianvalua tekemällä portaikkoon esteitä kuralle, jotta valu pysyisi oikeassa kerroksessa. Vanhempani siivosivat työmaata, jotta siellä pääsisi liikkumaan helpommin. 

Ensi viikolla pitäisi sitten tulla Domuksen ikkunat ja Fennodoorsin ovet. Viikon parin sisällä pitäisi myös tulla tuo meidän kiertoilmatakka Suomen sisustustakasta. Sitten pääseekin lämmittämään taloa takalla!

Pohjoisen seinää, pääosin pelkkää tyhjöeristettä tässä vaihessa näkyvissäTalon etupuoli, tässäkin eristettä riittää