Taaperon huone ja päämakkari

Tänään ahersin taas raksalla koko illan. Ensin sain maalattua taaperon huoneen ja sinne tuli väriksi tikkurilan ”mulperi”. Väristä tuli todella kiva. Seinät on nyt maalattu kahteen kertaan, joten enään puuttuu tehostetapetti.

Sitten vielä tapetoin meidän makuuhuoneen takaseinän tuolla lavender tapetilla ja siitä tuli todella hieno vaikka itse sanonkin. Tapetoinnissa käytin apuna boschin ristilinjalaseria, jonka ostin käytettynä raksakimpasta. Kätevä kapine ja vuodan sai heti suoraan. Tapetin Kohdistaminen tuotti hieman päänvaivaa, varsinkin kun tapetissa ei ollut kohdistusmerkkejä pohjassa, joten leikatessa joutui mallaaman vuodat oikein päin, mutta lopputulokseen voi olla tyytyväinen.

Muutenkin raksalla tapahtuu. Älysähkön Petri toi paikalle ryhmäkeskuksen ja kytki kattorasioita ja tulee jatkamaan huomenna. Timpurit vetivät vesieristeitä lattioihin, jotta pääsisimme viimeistelemään laatoituksen. Sammutin jo lauantaina lattialämmityksen ko. huoneista jotta vesieriste ei kuiva liian nopeasti.

Yksi vastaus artikkeliin ”Taaperon huone ja päämakkari

  1. Elisa

    Ohhoh, aika erinäköinen tuli seinästä kuin mitä mallitapetista ajattelin, Jännittävä vaikutelma! Täytyy pitää muu sisustus aika rauhallisena. Mutta ihan hieno, hyvää työtä 🙂

Kommentointi on suljettu.