Viimeistelytöitä

Muuttotarkastus on perjantaina, joten viikonloppu meni raksalla kiireisenä. Sain vihdoin tehtyä alakerran lattiankin loppuun. Jalkalistoja on vielä laittamatta alakerrassa, mutta eiköhän nekin kohta saada paikalleen. Betoniseiniin on vain hieman hankala saada listat paikalleen, ei listanaulat uppoa lainkaan. Liimalla niitä olen asentanut, ja kyllä ne tuntuu ottavan ihan hyvin paikalleen, jos vain saa jotain painamaan niitä kiinni seinään, kunnes liima kuivuu.

Portaisiinkin aloin liimaamaan laminaatteja, tosin puolet jäi pinnoittamatta, sillä liima loppui. Pitää käydä huomenna hakemassa lisää. Hyvältä nuo portaat näyttävät. Tarkoitus olisi vielä laittaa etureunaan messinkinen kulmalista, joka toimii samalla liukuesteenä.

Laitoin myös valaisimia paikoilleen. Ostin paikallisesta ecusähköstä 5 metrin kelan led nauhaa (72W/5metriä) ja siihen neljä muuntajaa. Kaksi pätkää meni kodinhoitohuoneeseen. Toinen tiskialtaan päälle ja toinen silityslaudan päälle. Eteisen kattoon tuli yksi noin 2 metrin mittainen pätkä, ja loput laitoin meidän vaatehuoneeseen. Vaatehuoneeseen saattaa joutua laittamaan vielä vähän lisää, kun näkee miten hyvin tuo pätkä valaisee.